Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Trefoil Hill keskittää toimintansa hoitaja- ja yksityishevostoimintaan, mutta muitakin tapahtumia tulee löytymään aika ajoin täältäkin niin vierailijoiden, kuin tallilaistenkin iloksi. Tallin omia kasvattejakin ilmestyy aika-ajoin myyntiin.

Hoitajatoiminta

Trefoil Hill ottaa hevosilleen omat hoitajansa, jotka saavat hoitsunsa kanssa osallistua kilpailuihin ja tapahtumiin niin ulkopuolisilla, kuin kotitallilla - realistisuuden rajoissa. Hoitaminen tapahtuu luovuutesi rajoissa, eli vaikka tarinoin, piirroksin tai runoin, tarinavihkoon.
     Hoitaa tulisi vähintään kerran kuuteen viikkoon, mutta ensimmäistä tarinaa olisi hyvä tulla jo aikaisemmin, jotta vältytään epäaktiivisilta tallilaisilta. :-) Jokaisesta hoitokerrasta saat virtuaalirahaa, jolla voit ostaa kaappiisi jotain kivaa tallin käytössä olevilta tallikaupoilta. Rahamäärä riippuu tarinan pituudesta, yrkityiskohdista ja näyttääkö teos hutaistulta vai onko siihen käytetty ajatusta/aikaa/luovuutta. Aktiivisuus tallilla palkitaan tittelein, merkein ja virtuaalirahalla. Jokaisesta tittelistä saa rahapalkinnon, jolla voit shoppailla itsellesi lisää tavaraa - koska kuka nyt ei haluaisi kaappiaan täyteen krääsää? Lisää titteleistä ja merkeistä voit lukea täältä.
          Hoitohevosia voi olla useampia, eikä ylärajaa ole - jokaista tulee hoitaa vähintään kerran kuudessa viikossa. Lomaakin saa pitää, jos siltä näyttää, ja sitä voit anoa vieraskirjasta pätevän syyn kera.
     Mukaan voit hakea yksinkertaisuudessaan vapaamuotoisella hakemuksella vieraskirjaan. Voit heti päästää luovuutesi valloilleen, kun hahmollesi on luotu kaappi.

 

 

» Hoitajien ja yksityishevostenomistajien kaapit «
» Tarinavihko «
» Merkit ja tittelit «

 

 

 

Yksityishevoset

Trefoil Hill tarjoaa karsinapaikkoja ulkopuolisille. Yksityishevosia otetaan tallille yhteensä viisi kerrallaan, ja vapaat karsinat näet PONIT- sivulta. Tietoja voit muokata milloin vain.

 

» Tuo yksityishevonen «
»  «

Kasvatus

Trefoil Hill ei kasvata mitään tiettyä rotua tällähetkellä. Kasvattajaliitteenä toimii suomenhevosilla Kolmilehden ja muilla roduilla Trefoil Hill's.

 

 

Kasvatit 2019 ►

Synt., kokonimi Rotu, väri Omistaja
     

 

Kasvatit 2018 ►

Synt., Kokonimi Rotu, väri Omistaja

12.12. Trefoil Hill's Boogie Boy

12.12. Trefoil Hill's Vintage Herald

14.12. Kolmilehden Kamomilla

14.12. Kolmilehden Aika-Liki

16.12. Trefoil Hill's Purple Party

Shetlanninponiori, rautiaankimo

Friisiläisori, musta

Suomenhevostamma, liinakko

Suomenhevosori, voikko

Welsh D tamma, mustankimo

Myynnissä

Varjolinna

Trefoil Hill

Trefoil Hill

Trefoil Hill

 

 

Tapahtumat

Kouluratsastuskilpailut 1.3.
Esteratsastuskilpailut 3.3.

 

Menneet tapahtumat -->

Avajaiskilpailut 1.1.2019

 

Kuvat ©Christels Pixabay

©2019 Trefoil Hill || Virtuaalitalli - suntuubi.com