Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainosloota

Mainosloota  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Venla Ahdesmäki
Kotisivut: http://paikesaari.weebly.com/

23.05.2019 07:20
Hei...

Ja tervetuloa tutustumaan jo vuoden alussa kasvunsa aloittaneeseen Virtuaalitalli Päikesaareen! Olemme virtuaalitalli niin tarinoitsijoille, piirtäjille, runoilijoille kuin maalaajillekkin. Rennon rempseä ilmapiiri ja aivan ihana talliporukka tarjoavat tallillamme ehdottomasti mukavat oltavat.

Majoitamme tiluksillemme tällä hetkellä X määrän hevosia, tarjoamme hoitohevosia halukkaille, vuokraamme ratsastustilojamme monenlaiseen käyttöön ja paljon muuta mukavaa! Tulethan toki tutustumaan ja muista jättää meistä myös palautetta täältä: https://paikesaari.weebly.com/palauteboksi.html

Sydämellä: Virtuaalitalli Päikesaaren väki

Nimi: Pöllö
Kotisivut: http://vadelmalaakso.suntuubi.com/?cat=26/

26.04.2019 10:06
Vadelmalaakson talli uudistuu ja sen myötä tallin hevoskatras kokee myös uudistuksen. Monta erilaista hevosta ja ponia on siis myynnissä, pääset tutustumaan niihin yllä olevasta linkistä! :) Vapaamuotoisia ostotarjouksia voi jättää tallipostiin.

Ystävällisin terveisin Vadelmalaakson omistaja, Pöllö <3

Nimi: Saaga
Kotisivut: http://riihisyrja.suntuubi.com/

15.04.2019 15:38
Etsitkö hoitohevosta tai tallipaikkaa tunnelmalliselta tallilta, jossa on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä ja edetä tallilaisena?

Riihisyrjä on vuoden 2019 alussa perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu kuvitteellisen Syrjäkallion kylän liepeillä, noin neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Tarjoamme lämminhenkisen ja kodikkaan tunnelman sekä miljöön niin rennolle tarinoimiselle kuin tavoitteellisemmalle treenaamisellekin. Rentoon ja positiiviseen talliporukkaamme kaikki ovat tervetulleita!

Järjestämme Riihiksessä monenlaista toimintaa, joten meillä kaikki löytävät varmasti sen oman juttunsa. Hoitaja- ja yksityistoiminta on suurimmassa osassa, mutta lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi ratsastustunteja, oma ratsastusseura, kilpailuja, valmennusryhmä ja muuta aktiivista toimintaa. Jotta tarinoiminen ei kävisi tylsäksi, on Riihiksessä myös mahdollista suorittaa erilaisia merkkejä, kursseja ja edetä tasojärjestelmässä ylöspäin aina Legendaksi asti.

Jos rento puuhastelu hevosten parissa ja mukava seura kuulostavat hyvältä, suosittelen lämpimästi tutustumaan talliin ja liittymään osaksi porukkaa!

Nimi: Hazelwood Farm
Kotisivut: http://hazelwoodfarm.suntuubi.com/?cat=1

24.03.2019 14:57
Etsitkö hevosellesi rauhallista tallipaikkaa loistavilla puitteilla?
Hazelwood Farm on yksityistalli virtuaalisessa Pohjois-Suomessa, joka majoittaa omistajien hevoset ja tarjoaa karsinapaikkoja. Tallirakennuksessa on 10 karsinaa, joista kahdeksan on vapaana yksäreille.
Talliympäristö on kodikas ja käytännöllinen. Meillä on maneesi ja kenttä. Tarhoja on 5, joista yksi on pihatarha katoksineen.
Tallin sijainti tarjoaa huikeat maastot pelloilla ja metsissä. Läheisyydessä on myös hyvä uittopaikka.
Jos kiinnostuit, tule ihmeessä tutustumaan talliin tarkemmin ja mahdollisesti varaamaan karsinapaikka!

Nimi: Hailey S.
Kotisivut: http://rehukauppa.suntuubi.com/

03.02.2019 18:39
Tervetuloa Stjärnesands Hästeriin, virtuaalihevosille tarkoitettuun rehukauppaan, josta löydät hevosellesi kaiken tarvittavan aina täysrehuista vitamiineihin ja lisäravinteisiin saakka! Stjärnesandin tuotteet on valmistettu Ahvenanmaalla 100% luonnollisista ainesosista hyödyntäen uusinta teknologiaa. Myymälämme on vielä melko pienikokoinen, mutta valikoima kasvaa koko ajan. Tervetuloa vierailulle! ♥

Nimi: Korkeavuoren talli
Kotisivut: http://korkeavuori.suntuubi.com

31.01.2019 14:02
Luulitko jo nähneesi kaiken? Kyllästyttääkö sinuakin hoitaa talleilla, joilla kaikki sujuu aina kuin Nummelan Ponitallilla konsanaan ja kaikki hevosista tallilaisiin on kuin kiiltokuvista? Ihanaa ja täydellistä? Rakastatko kirjoittamista, tallidraamaa ja pientä kohtalon peliinpuuttumista? Haaveiletko realistisesta talliympäristöstä, jossa tarhat ovat kuraisia, tuntihevoset työhönsä kyllästyneitä ja tallilaisten välinen hierarkia suorastaan käsin kosketeltavissa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen KYLLÄ, tule tsekkaamaan Korkeavuoren talli! Korkkis tarjoaa kävijöilleen pelimäisen tavan edetä ratsastuskoulun oppilaana ja hoitajana kohti tallin hierarkian huippua. Tekeminen ei Korkkiksella kesken lopu, sillä tarjoamme myös rajattomat mahdollisuudet valmentautua, keksiä seuran nuorisojaostolle tapahtumia ponitalutuksista grillibileisiin tai vaikkapa liittyä seuran johtokuntaan. Korkkis toimii myös roolipelinä! Korkkiksella ei tarvitse pelätä sitä "Mitäs sitten kun kaikki on saavutettu?"-fiilistä, sillä aina avautuu uusia ovia!

Korkkis on avattu tammikuussa, mutta kehitystyö tallin takana on jatkunut paljon kauemmin - ja jatkuu yhä. Tule yhdessä tekemään unelmista totta!

Nimi: ihkuvauva
Kotisivut: http://sobaka.suntuubi.com/

30.01.2019 15:38
Olet tervetullut uuteen vieraskirjapohjaiseen koiraroolipeliin! Peli sijoittuu itäiseen naapuriimme, Venäjälle, josta sivuston nimikin tulee. Sobaka (соба́ка) tarkoittaa koiraa, aika kekseliästä, vai mitä? Juoni on aikas yksinkertainen, kolme koiralaumaa elää Petroskoi-kaupungin lähettyvillä ja yrittää selviytyä. Ruoan puute sekä ihmisten tuoma vaarallinen tauti uhkaa kolmea laumaa. Lisäksi laumojen välit eivät ole kovin lämpimät, joten yhteistyökään ei tunnu olevan vaihtoehto.
Jos kiinnostus heräsi edes hitusen verran, olet vapaa tutkimaan sivuja enemmänkin, tai jos perus koirarope ei nappaa, voit käydä vain pienellä piipahduksella ja palata sitten muihin sivustoihin.
Vielä pieni muistutus, että peli saattaa sisältää väkivaltaa, kiroilua yms joten jos olet herkkä tuollaisille aiheille, suosittelen että et välttämättä liity tänne. En kuitenkaan viitsi laittaa mitään ikärajaa tänne. kun omasta mielestä sellaiset on vähän turhia.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

26.01.2019 22:31
Sysälä ja Soligt juhlistavat ystävänpäivää järjestämällä yhteistyönä 14.2. (vip 13.2.) Ystävänpäivätapahtuman!
Tapahtumassa on kaikenlaista tekemistä ja lämpöistä fiilistä on jaossa kaikille. Ohjelmana ovat kamumaasto Sysälän metsäpoluilla, tehtävärata kentällä, ystävänpäivälaukat pellolla ja viestikisa Ruunajärven jäällä.
Osallistu myös arvontaan, jossa palkintona on valmennus!

Sisla ja Bella

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://kujakatin.suntuubi.com/

23.01.2019 06:39
Onko hevosesi, koirasi tai kissasi sairas? Tarvitseeko virtuaalitallisi tai -kennelisi klinikkaa, josta saisit palveluita nelijalkaisillesi? Kujakatin eläinklinikka rakennettiin uuteen osoitteeseen henkilökohtaisista syistä, ja tarvitsee kipeästi uusia asiakkaita!

Nimi: Ariadne
Kotisivut: http://demigodcamp.suntuubi.com/

13.01.2019 15:28
Oletko aina tuntenut olosi erilaiseksi? Et pysty keskittymään, melkein inhoat koulua ja ympärillä sattuu ja tapahtuu?
Tämä voi johtua siitä, että olet puoliverinen! Kyllä, puoliksi ihminen, puoliksi Antiikin Kreikan mytologinen jumala. Suonissasi virtaa siis puoliksi jumalan veri. Ainoa turvallinen paikka sinulle on Puoliveristen leiri, jonne kutsun sinut lähtemään mukaan!

Tarinapohjainen sivusto perustuu Rick Riodanin Percy Jackson -kirjasarjaa.

Toivottavasti kuulen sinusta!

Terveisin, Ariadne
Apollonin tytär

Nimi: Harmaahalla
Kotisivut: http://tallini.se

08.01.2019 14:14
Jokainen varmaan muistaa vanhan kunnon Tallini.fin?

Aika vei mukanaan ja jätit sivuston jo taaksesi tai poistumisilmoituksen aikaan päätit jättää homman siihen. Tai kenties äkillisen katoamisen aikaan hankit muuta tekemistä itsellesi. Tallini.fi ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään: uusien omistajien virheen vuoksi sivusto vaihtoi osoitetta reilu vuosi sitten. Tallinin löytää nykyään .se -päätteisenä.

Sivusto on jatkanut toimintaansa melko hiljaisena koko tämän ajan. Grafiikkaa harrastetaan yhä, roolipelaus etenee omaan tahtiinsa, hevosia luodaan ja siitostoimintaa käytetään aktiivisesti. Vanha toiminta on paikallaan ja vähän kerrallaan omistajat yrittävät Tallinia ja sisarsivustoja herätellä henkiin. Niinpä me Tukipalvelussa ja Creweinä olemme päättäneet auttaa asiassa mainostamalla sivustoa resurssien puittessa.

Tehtävää on vaikka ja mitä, keskustelumahdollisuuksia on useita ja hevosteemaisuudestaan huolimatta ei oman käyttäjäsi tarvitse niihin painottua. Kennelit, kissalat ja kanilat ovat myös mahdollisuus - puhumatta pelkästä jutustelusta ja oleskelusta kaikkien erilaisten kilpailuiden keskellä.

Tervetuloa tutustumaan Talliniin! :)
- Harmaahalla, Tallini.se:n tukipalvelu

tallini.se/ - sivuston uusi osoite
discord.gg/mJJ9Xn4 - sivuston oma discord-ryhmä

Nimi: Doro
Kotisivut: http://https://dorostable.weebly.com//

07.01.2019 22:43
Doro’s Stable on nyt pitkän odotuksen jälkeen avannut ovensa ja tämän kunniaksi järjestämme suuret avajaiskilpailut viikonloppuna 12-13.1!

Lauantaina luvassa on kouluratsastusta ja sunnuntaina esteratsastusta. Luokkia on Helppo C:stä aina Intermediare I Küriin asti, sekä ristikkoluokasta niin korkealle, kuin vain pääsette!

Lisätietoa luokista, sekä ilmottautumislomake löytyvät Doro’s Stablen kalenterisivulta! :)

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan uuteen talliimme, sekä nauttimaan mukavasta kilpailuviikonlopusta meille!

Doro VRL-14749

https://dorostable.weebly.com/kalenteri.html (linkki suoraan kalenteriin)

Nimi: Lexa
Kotisivut: http://tarumaa.suntuubi.com/

06.01.2019 18:37
Tarumaan Talli on kokenut omistajan vaihdoksen ja uudet tuulet puhaltavat!

Tervetuloa tutustumaan! Uusia aktiivisia hoitajia kaivataan!

Nimi: Heidi I.
Kotisivut: http://fagerholman.suntuubi.com

18.12.2018 13:54
Pääkaupunkiseudulle avataan uusi ratsastuskoulu! Sen kunniaksi järjestämme kaikille avoimet koulu- ja esteratsastuskilpailut avajaisten merkeissä.
Kilpailukutsuun: http://fagerholman.suntuubi.com/?cat=54

Fagerholman Ratsastuskeskuksella järjestetään kuutena päivänä viikossa laadukkaita ratsastustunteja este- ja kouluratsastuspainotteisesti, aina alkeistasolta A-merkkitasolle saakka.

Meillä voit myös hoitaa hevosia ja edetä kaikkien ihailemaksi Tähtihoitajaksi. Hoitaminen on mielekästä, sillä tekemistä riittää keräilymerkeistä hahmonkehittämiseen ja tasovalintoihin, jotka takuulla jättävät pysyvän vaikutuksen! Unohtamatta tietenkään ikimuistoisia iltoja tallilla ;-)

Persoonallisista hevosistamme löydät sinulle sopivan vaihtoehdon - talliyhteisöömme ovat kaikenlaiset kävijät tervetulleita. Mausteena talliarjelle vanha miljöö tarjoaa omat puitteensa hurjille tarinoille ja oudoille sattumuksille.

Tervetuloa ratsastamaan!

Terveisin,
Heidi Ingals, Fagerholman Ratsastuskeskus

ps. Etsimme tarinatallia mielellään pääkaupunkiseudulta hieman erilaiseen tarinapohjaiseen vuorovaikutusyhteistyöhön. Ota reippaasti yhteyttä, jos kiinnostuit.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&id=45

16.12.2018 15:09
Keijukummun uusin kasvatti, Ranskis-varsa on vihdoin myynnissä! Rautiaankirjava ratsuponitamma on perinyt arabialaisisältään lennokkaat liikkeet ja tarvittavaa säpäkkyyttä, ja poniemältään pippurisuutta sekä ketteryyttä. Hyvällä jatkokoulutuksella tammasta kuoriutuu varmasti oiva ratsu niin lajiin kuin lajiinkin!

Kurkkaa ihmeessä Ramonan myynti-ilmoitus ja ehkäpä jätä myös ostotarjous vieraskirjaan? ;)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

16.12.2018 09:06
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

31.10.2018 13:58
11. marraskuuta 2018 on Isänpäivä ja Sysälässä järjestetään Isänpäivän Orinäyttelyt!
TERVETULOA!

Nimi: Edmee
Kotisivut: http://goti.suntuubi.com/?cat=1

31.07.2018 14:29
Delsissä paljon hevosia etsii edelleen omaa kotiaan vanhan toiminnan päätyttyä. Käy kurkkaamassa myytävät, ehkä löydät mieluisen hevosen tallillesi!

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://baddanny.suntuubi.com/

18.03.2016 14:29
Rauhallinen, 16-vuotias opetusmestari myynnissä! Rakkaasta hevosesta on luovuttava, sillä sen on parempi rauhallisessa eläkekodissa kuin hektisessä kilpailuympäristössä. DANNY on evm-sukuinen andalusianori Espanjasta, koulutustasolla vaativa A, re. 140 cm, me. 120 cm, ye. 170 cm, ja se on opetettu ajolle sekä espanjalaiselle käynnille. Soveltuu ensimmäiseksi hevoseksi tai vain rennoksi köpöttelykaveriksi.

Yhteydenotot http://gaia.suntuubi.com tai nikkimarilynferrari@gmail.com.

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.osaostore.fi/

18.03.2016 08:30
OSAOSTOREn nettikaupassa myynnissä keppihevosille ratsastusesteitä sekä paljon muuta!

Nimi: Ellen H
Kotisivut: http://kujakatti.net/pullis

20.02.2016 00:40
Hellurei!

Pullis on aktiivinen, pääosin hoitajatoimintaan painottunut ja panostava virtuaalitalli. Meiltä löytyy nyt 4 iki-ihanaa pollea, jotka ovat hoitajaa vailla. Hoitajille tarjoamme aktiivisen hoitoympäristön, kattavat kommentit tarinoista, oman tallipuodin, foorumin keskusteluketjuineen, monipuolisia ja monimuotoisia tapahtumia ja mikä tärkeintä, monelle vertaa vetävän upean talliporukan ja yhteishengen!

Lisäksi toivotamme ulkopuoliset kävijät tervetulleiksi hiihtoratsastuskilpailuihin joissa upeat valmennuspakettipalkinnot. Tervetuloa!

Jätäthän viestisi myös vieraskirjaan? Vastavierailu taattu. :)

Ihanaa talvenjatkoa toivottelee,
Ellen H ja Pulliksen vikuripäinen pollelauma

Nimi: Kassu
Kotisivut: http://sites.google.com/site/virtuaalitalliribbon/home/

15.02.2016 16:51
Tervetuloa virtuaaliseen harrastetalliin ja ratsastuskouluun, Virtuaalitalli Ribboniin! Runsas valikoima erilaisia hevosia ja poneja ovat tällä hetkellä hakemassa hoitajia, sekä 7 paikkaa yksityisille on myös vapaana. Tule siis piipahtamaan uunituoreeseen talliin!

Terveisin tallinomistaja Kassu

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com/

09.02.2016 09:17
Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, kilpailemaan, harrastamaan agilityä, tokoa tai ihan muuten vain vierailemaan! Kiinnostaisiko sinua sittenkin arki koiralauman parissa? Jos kiinnostaa, niin siinä tapauksessa olet lämpimästi tervetullut mukaan Vainion poppooseen! :3

Vainion Virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Brooke
Kotisivut: http://brookearabians.suntuubi.com/?cat=1

05.01.2016 16:21
Meidän toiminta on pikkuhiljaa lähtenyt rullaamaan, muutama hevonenkin ollaan saatu talliin. Etsiskelen myös mahdollisia yhteistyö kumppaneita ja linkinvaihtoon talleja. Tulkaahan kertomaan, jos kiinnostaa!

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://baddanny.suntuubi.com/

01.01.2016 23:36
Yleensä mainokset tyrkyttävät omaa sivustoa, mutta tämä mainos tyrkyttää mahdollisuutta kaupata oman tallisi kelpaavuutta! 14-vuotias kilpaori Danny ja sen liikkuttajaorja etsivät vapaata tallipaikkaa tallista, joka olisi rento ja lämminhenkinen, mutta tarjoaisi puitteet harjoitteluun. Toivoisimme, että vuokra maksettaisiin hoitotarinoilla, mutta tarinoita ei aina ole mahdollista kirjoittaa edes joka kuukausi (lyhyet päiväkirjamerkinnät onnistuvat joka kuukausi). Jos oma tallisi (tai joku talli, jonka tiedät) passaa kuvaukseen, laita viestiä Dannyn vieraskirjaan tai sähköpostiin, niin vastaamme viikon sisään, suosiko Onnetar sinun talliasi!

Nimi: Mirella
Kotisivut: http://peyton.suntuubi.com

01.01.2016 22:39
Kukkuluuruu! Perustin loppuvuodesta vapaasti kopioitavia ulkoasuja suntuubiin tarjoava sivuston. Ulkoasuja tällä hetkellä ei juurikaan ole, mutta saatat löytää hyödyllisiä koodeja, ja tarjoan mielelläni apua ulkoasujen kanssa!

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://ombria.suntuubi.com/

27.12.2015 05:01
Uskallatko avata oven Ombriaan ja löytää täysin uuden maailman? Ombria tarjoaa monenlaista toimintaa: sivulistausta, arvosteluja sekä ulkoasuja.

Nimi: Wolf
Kotisivut: http://oberwald.suntuubi.com/?cat=30/

17.12.2015 18:44
Tervetuloa kolmen tunnin talviselle vaellukselle Oberwaldiin!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/?cat=21

15.12.2015 22:09
Ei niin talvinen talvirieha Sysälässä 21.12

“Lunta sataisi hiljalleen. Senari olisi valjastettu jalasreen eteen ja herra harppoisi paksuissa kinoksissa aisakellot kilisten. Ville hypähtelisi hiihtoratsastus suoralla levottomana, valmiina kiitämään niin, että suksilla olijalta jää pipo matkalle.” selostaa Sisla täydellistä talviriehapäivää.

Todellisuus on kuitenkin karu. Sysälään ei ole saatu tuolle päivälle senttiäkään lunta. Miten talviriehan nyt käy?

Nimi: Hemsburyn väki
Kotisivut: http://www.hemsbury.suntuubi.com/

14.12.2015 06:31
Joulu tulla jollottaa, ja samalla palaavat hiljalleen Hemsburyn kartanon maille seikkailuntäyteiset hevospäivät. Toimintaan pääsee pian mukaan hoitamalla ja ratsastamalla tilan tyylikkäitä brittihevosia, mutta myös suorittamalla tallin väen antamia tehtäviä ja tutkimalla 1700-luvulla rakennetun tallin salaisuuksia...

©2019 Trefoil Hill || Virtuaalitalli - suntuubi.com